Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2368
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 167
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 210
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2368
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 167
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 210
Składniki
Jajka roztrzepujemy, dodajemy mleko, wodę i mieszamy.
Dosypujemy mąkę tak, żeby uzyskać nie za gęstą ale też nie zbyt lejącą masę.
Dzielimy ciasto na cztery równe części i do każdej dosypujemy inny kolor barwnika. Mieszamy do uzyskania odpowiedniego koloru.
Naleśniki smażymy na oliwie lub oleju.
Serek ubijamy z cukrem pudrem i śmietanką. Nakładamy masę na usmażone naleśniki i zwijamy w rulon.
Dekorujemy polewą czekoladową lub owocami.