Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne trzyskładnikowe ciasto z farszem mascarponowo-biszkoptowym...
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4470
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4470
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
miękkie masło ugnieść z twarogiem. dodawać mąkę, cały czas ugniatając rękoma. Rozwałkować na cienki placek ,wykrajać nozem kwadraty.
biszkopty rozkruszyć, dodać serek mascarpone i serki danio. wymieszać.
gotowy farsz kłaść na wykrojone z ciasta kwadraty. Zwijać w koperty.
aby boki kopert się nie rozklejały, smarować je na środku w styku pozostałym na papiwerze masłe. Piec w piekarniku przez 40 minut w 180 st. posypać cukrem pudrem