Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto zrobiłam na wzór marchewkowego, polecam :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 681
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 111
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2711
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 681
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 111
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2711
Składniki
Olej zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Podczas ubijania dodawać po kolei jajka.<br /><br /> Suche składniki przesiać i wymieszać ze sobą. Dodawać stopniowo do masy, miksować tylko do połączenia składników. Na koniec dodać starta dynię i orzechy, wymieszać.<br /><br /> Ciasto wylać do formy 20/35 cm. Piec 40 minut w 170*<br /><br /> <br /><br /> Smacznego.<br /><br />