Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7912
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 308
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3182
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7912
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 308
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3182
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
Na wstępie zaznaczę, że jest to przepis który dostałam od pani Irenki z pracy.
Bita śmietana: Śmietanę ubić wsypać cukier puder przez sitko ubijać cały czas. Żelatynę rozpuścić we wrzątku przestudzić cały czas mieszając dać łyżkę ubitej śmietany do żelatyny rozbełtać dać do śmietany wymiksować i gotowe.
Masa budyniowa jest podana w moim przepisie na Karpatkę tylko daje połowę cytryny , można wcale nie dawać.
UKŁADANIE: krakersy, masa budyniowa, krakersy, krówka, krakersy, bita śmietana, płatki migdałowe. Jest to przepis na dużą blachę.
Smacznego!