Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający,kremowy deser na letni podwieczorek:)źródło:Pascal
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Obierz limonkę ze skórki skrobaczką do warzyw.Odkrojone kawałki drobno posiekaj.Zalej w rondelku zimną wodę i zagotuj limonkę.
Obierz banany i pokrój je ukośnie w plasterki.Skrop obficie sokiem z połowy cytryny,żeby nie ściemniały.
Wymieszaj jogurt z miodem.
Odcedź skórki z limonki z wody.
Umyj miętę i posiekaj listki.Dodaj limonki i miętę do jogurtu.
Dopraw całość cynamonem.Następnie wymieszaj z bananami i wiórkami kokosowymi.
Wstaw krem do lodówki.Podawaj dobrze schłodzony.