Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający,kremowy deser na letni podwieczorek:)źródło:Pascal
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7816
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2997
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7816
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2997
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Obierz limonkę ze skórki skrobaczką do warzyw.Odkrojone kawałki drobno posiekaj.Zalej w rondelku zimną wodę i zagotuj limonkę.
Obierz banany i pokrój je ukośnie w plasterki.Skrop obficie sokiem z połowy cytryny,żeby nie ściemniały.
Wymieszaj jogurt z miodem.
Odcedź skórki z limonki z wody.
Umyj miętę i posiekaj listki.Dodaj limonki i miętę do jogurtu.
Dopraw całość cynamonem.Następnie wymieszaj z bananami i wiórkami kokosowymi.
Wstaw krem do lodówki.Podawaj dobrze schłodzony.