Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo słodkości dla naszych pociech.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Wykonanie: Budyń ugotować według opisu na opakowaniu. (odłożyć 4 łyżki mleka) Cukierki rozpuścić w 4 łyżkach mleka, żółtko utrzeć z cukrem, połączyć z gorącym budyniem. Następnie budyń lekko przestudzić i dodać rozpuszczone cukierki, tak aby powstawały cienkie smugi. Po czym odstawić w chłodne miejsce.