Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo słodkości dla naszych pociech.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414082
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2235
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414082
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2235
Składniki
Wykonanie: Budyń ugotować według opisu na opakowaniu. (odłożyć 4 łyżki mleka) Cukierki rozpuścić w 4 łyżkach mleka, żółtko utrzeć z cukrem, połączyć z gorącym budyniem. Następnie budyń lekko przestudzić i dodać rozpuszczone cukierki, tak aby powstawały cienkie smugi. Po czym odstawić w chłodne miejsce.