Do góry

Desery Przepis na:

Krem maslany kawowy do przelozenia tortu tynkowania do babeczek ciast

Krem maslany kawowy do przelozenia tortu tynkowania do babeczek ciast

Autor:

Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 761

Dodano:

Odsłon: 23125

Pyszny krem kawowy który ma duzo zastosowan.Szybki i prosty w wykonaniu.POLECAM!SMACZNEGO!

Składniki

  • 250g miekkiego masla
  • 250g mleczka skondensowanego slodzonego
  • 2 lyzki kawy rozpuszczalnel
  • 2 lyzki mleka
> 6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Krem maslany kawowy do przelozenia tortu tynkowania do babeczek ciast

Przygotowanie

  1. Maslo ubijamy na najwyzszych obrotach ok.10 min.Dodajemy lekko schlodzone mleczko skondensowane,ubijamy dalej do polaczenia skladników.Kawe mieszamy dokladnie z mlekiem i dajemy do kremu.Razem dobrze wymieszac.Jezeli uzywamy kremu do tynkowania to nalezy go odpowietrzyc,czyli ostatnie 2 minuty ubijac na wolnych obrotach.GOTOWE!Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń