Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny deserek.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Wykonanie: Ugotować budyń na mleku wg przepisu na opakowaniu. Dodać masło, cukier, zdjąć z ognia i wymieszać z żółtkami jajek. Ubić pianę z białek i wymieszać ostrożnie z ciepłym kremem. Dodać cukier waniliowy i układać w pucharkach na przemian z bezikami, następnie schłodzić w lodówce.