Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35335
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 363
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 97
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 355
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9160
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35335
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 363
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 97
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 355
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9160
Składniki
Połączyć składniki ciasta miodowego,wyrobić,podzielić na 2 części i upiec 2 placki.Piec każdy ok.20min .Przygotować biszkopt:białka ubić z cukrem, dodać żółtka ,mąki wymieszane z proszkiem.Piec ok25min.Krem:odrobinę mleka odlać,resztę zagotować z cukrami,mąki połączyć z mlekiem i ugotować budyń,gdy ostygnie utrzeć z masłem.
Sposób złożenia;ciasto miodowe,1/2masy,biszkopt,1/2masy,ciasto miodowe,polewa.Najlepiej smakuje 2dni po zrobieniu