Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię wymyślać coś nowego,a zwłaszcza jak mi wyjdzie super smaczne
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 472
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16706
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 400
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 472
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16706
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 400
Składniki
wykonanie:Na dno blaszki(dużej) wyłożonej papierem do pieczenia ułożyć warstwę herbatników,na herbatniki wyłożyć bitą śmietanę z galaretkami(1 szklanka mleka na dwie bite śmietany,2 galaretki rozpuścić w 1,5 szklane wody),śmietanę zmiksować dodać tężejącą lekko galaretkę.Następnie herbatniki,ponownie ubitą śmietanę z galaretkami,kolejny raz ciastka,na ciastka dowolne owoce(ja dałam gruszki z kompotu).Zalać dowolną galaretką( 2 szklanki wody na 2 galaretki.Smak tego ciasta podobny do pianki.