Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię wymyślać coś nowego,a zwłaszcza jak mi wyjdzie super smaczne
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112926
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 248
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 525
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 474
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 846
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112926
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 248
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 525
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 474
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 846
Składniki
wykonanie:Na dno blaszki(dużej) wyłożonej papierem do pieczenia ułożyć warstwę herbatników,na herbatniki wyłożyć bitą śmietanę z galaretkami(1 szklanka mleka na dwie bite śmietany,2 galaretki rozpuścić w 1,5 szklane wody),śmietanę zmiksować dodać tężejącą lekko galaretkę.Następnie herbatniki,ponownie ubitą śmietanę z galaretkami,kolejny raz ciastka,na ciastka dowolne owoce(ja dałam gruszki z kompotu).Zalać dowolną galaretką( 2 szklanki wody na 2 galaretki.Smak tego ciasta podobny do pianki.