Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię wymyślać coś nowego,a zwłaszcza jak mi wyjdzie super smaczne
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2196
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 257
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2196
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 257
Składniki
wykonanie:Na dno blaszki(dużej) wyłożonej papierem do pieczenia ułożyć warstwę herbatników,na herbatniki wyłożyć bitą śmietanę z galaretkami(1 szklanka mleka na dwie bite śmietany,2 galaretki rozpuścić w 1,5 szklane wody),śmietanę zmiksować dodać tężejącą lekko galaretkę.Następnie herbatniki,ponownie ubitą śmietanę z galaretkami,kolejny raz ciastka,na ciastka dowolne owoce(ja dałam gruszki z kompotu).Zalać dowolną galaretką( 2 szklanki wody na 2 galaretki.Smak tego ciasta podobny do pianki.