Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, kruche krówki w wersji wegańskiej. Są takie, że trudno skończyć po jednym kawałku :) Kawałek nieba z Drogą Mleczną na talerzyku :)
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14288
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19427
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1768
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14288
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19427
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1768
Składniki
Wszystkie składniki wysmażamy na patelni do uzyskania gęstej masy. Krówkę przekładamy do płaskiego naczynia wyłożonego papierem do pieczenia, żeby łatwiej nam było później wyciągać. Odstawiamy do przestygnięcia, a następnie wstawiamy na noc do lodówki. Krówkę kroimy na mniejsze kawałki i gotowe. Najlepiej przechowywać w lodówce. Smacznego :)