Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, kruche krówki w wersji wegańskiej. Są takie, że trudno skończyć po jednym kawałku :) Kawałek nieba z Drogą Mleczną na talerzyku :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 786
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5585
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9427
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 208
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 786
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5585
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9427
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 208
Składniki
Wszystkie składniki wysmażamy na patelni do uzyskania gęstej masy. Krówkę przekładamy do płaskiego naczynia wyłożonego papierem do pieczenia, żeby łatwiej nam było później wyciągać. Odstawiamy do przestygnięcia, a następnie wstawiamy na noc do lodówki. Krówkę kroimy na mniejsze kawałki i gotowe. Najlepiej przechowywać w lodówce. Smacznego :)