Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem wersja czekoladowa
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25629
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2608
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1289
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25629
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2608
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1289
Składniki
Mąkę z masłem posiekaj na konsystęcję kaszy
dodaj cukier puder,kakao i żółtka zagnieć ciasto i włóż do lodówki na ok 40 min.
Wyjmij ciasto z lodówki nastaw piekarnik na 180 stopni rozwałkuj ciasto wycinaj szklanką kółka i wkładaj do foremek na kruche babeczki.
Piecz 15 min
budyń zrób z instrukcji na opakowaniu(dodaj 2 razy mniej mleka) Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej bubyń wymieszaj z czekoladą
Gotowe babeczki nadziewaj budyniem i owocami