Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem wersja czekoladowa
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1528
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1283
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1368
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1166
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1528
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1283
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1368
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1166
Składniki
Mąkę z masłem posiekaj na konsystęcję kaszy
dodaj cukier puder,kakao i żółtka zagnieć ciasto i włóż do lodówki na ok 40 min.
Wyjmij ciasto z lodówki nastaw piekarnik na 180 stopni rozwałkuj ciasto wycinaj szklanką kółka i wkładaj do foremek na kruche babeczki.
Piecz 15 min
budyń zrób z instrukcji na opakowaniu(dodaj 2 razy mniej mleka) Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej bubyń wymieszaj z czekoladą
Gotowe babeczki nadziewaj budyniem i owocami