Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13647
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5899
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7715
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13647
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5899
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7715
Składniki
Wszystkie składniki w miarę szybko zagnieść na jednolitą masę. Zdaża się że trzeba dodać więcej mąki niż w przepisie ale należy uważać żeby nie przesadzić aby babeczki nie wyszły za twarde! Włożyć ciasto do lodówki na 2 godz.. Foremki wypełniać ciastem i piec w temp. 180" na złoty kolor. Nie natłuszczałam foremek!! Wyjąć z foremek i po wystudzeniu napełnic dowolnym kremem i owocami...