Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak z dzieciństwa. U ciotek na imieninach się nimi zajadałam.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
Składniki
Wszystkie składniki umieścić na stolnicy albo w dużej misce i za pomocą najlepiej siekacza metalowego wyrobić ciasto. Foremki wysmarować tłuszczem. Ciasto rozwałkować i wyciąć za pomocą szklanki koła. Wylepić foremki. Piec 20 minut w 190 stopniach.