Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10775
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5370
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13111
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4851
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10775
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5370
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13111
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4851
Składniki
Makę, proszek do pieczenia,cukier,4 żółtka i 1 całe jajko,margarynę wszystko mieszamy, siekamy i zagniatamy ciasto. Wkładamy do lodówki na 30 minut.Rozwałkować ciasto, następnie wykrawamy ciasteczka i dekorujemy według uznania. Czas pieczenia 15 minut,temp.180 stopni