Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciasteczka wyciskane za pomocą rękawa cukierniczego.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 48
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 48
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Składniki
Masło zmiksować z cukrem, gdy masa będzie jednolicie gładka, wlać dwa żółtka. . Dodawać stopniowo przesianą mąkę. Gdy już wszystko będzie wymieszane dosypać kokos. Ciasto do momentu dosypania mąki dobrze wyrabia się mikserem. Jednak w końcowej części należy mikser odłożyć i dokończyć mieszanie rękoma. Gotową masę umieścić w rękawie cukierniczym. Ciasteczka wyciskać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 10 minut w 180* Smacznego