Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciasteczka wyciskane za pomocą rękawa cukierniczego.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Masło zmiksować z cukrem, gdy masa będzie jednolicie gładka, wlać dwa żółtka. . Dodawać stopniowo przesianą mąkę. Gdy już wszystko będzie wymieszane dosypać kokos. Ciasto do momentu dosypania mąki dobrze wyrabia się mikserem. Jednak w końcowej części należy mikser odłożyć i dokończyć mieszanie rękoma. Gotową masę umieścić w rękawie cukierniczym. Ciasteczka wyciskać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 10 minut w 180* Smacznego