Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka- bardzo apetyczne ciasteczka ładnie udekorowane i przełożone pyszną marmoladką. Polecam je. Takie ciasteczka zawsze wychodzą!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Z mąki pszennej, margaryny, proszku do pieczenia, żółtek i śmietany zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy cienko i wykrawamy foremkami ciasteczka. Układamy je na formie i pieczemy do 10 minut w 180 stopniach. Ciasteczka przekładamy marmoladą i dekorujemy polewą czekoladową i kolorowymi posypkami i różowym kokosem.