Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2655
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1008
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2655
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1008
Składniki
Wszystkie składniki połączyć ze sobą,zagnieść ciasto i zrobić małe kulki (wielkości orzecha włoskiego).Ułożyć kulki na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i spłaszczyć delikatnie widelcem nadając wzór krateczki lub pasków (gdy w czasie spłaszczania lekko popękają na brzegach to nie szkodzi).
Piec w temp. 180 st ok.15-20 min.