Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, zdrowe, smaczne, niesłodkie:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10544
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6086
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5336
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12950
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4694
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10544
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6086
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5336
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12950
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4694
Składniki
Wszystkie składniki ze sobą wymieszać i ugniatać ciasto. W pozycji "całe jajka" wpisałam 1-2 sztuki, ponieważ w czasie ugniatania ciasta może się okazać, że jest zbyt suche i się nie klei. Wtedy dodajemy drugie jajo i wszystko gra:)
Ciasto wałkujemy i szklaneczką wycinamy kółka. Pieczemy aż nabiorą złotego koloru.