Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krupniczek z indykiem po 6. miesiącu"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3967
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3967
Składniki
Ziemniak, marchew, pietruszkę i seler umyj, obierz i opłucz. Pokrojone na małe kawałki warzywa wrzuć do ok. 250 ml wrzątku i gotuj, aż staną się miękkie.
Mięso starannie umyj pod bieżącą wodą. Ugotuj osobno. Do ugotowanych warzyw dodaj mięso i wszystko zmiksuj. Kaszkę rozrób w ok. 50 ml wody, a potem dodaj do zupki. Całość ponownie zmiksuj. Wzbogać zupkę łyżeczką masła lub oliwy z oliwek i jeszcze raz zagotuj.Źródło: Mam dziecko