Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na najlepszą kruszonkę.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33542
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 133
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 254
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33542
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 133
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 254
Składniki
Wszystkie składniki zagniatać dłońmi lub mikserem, aż powstanie kruszonka. Kruszonkę włożyć do lodówki. Posypać nią ciasto bezpośrednio przed włożeniem do piekarnika.