Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na najlepszą kruszonkę.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 496
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16746
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 433
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 496
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16746
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 433
Składniki
Wszystkie składniki zagniatać dłońmi lub mikserem, aż powstanie kruszonka. Kruszonkę włożyć do lodówki. Posypać nią ciasto bezpośrednio przed włożeniem do piekarnika.