Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, zdrowe, a dzięki daktylom naturalnie słodkie domowe pralinki wegańskie. Do ich przygotowania wystarczy kilka składników, które miksujemy, a następnie formujemy kulki i gotowe! Najlepiej smakują schłodzone, u mnie w domu rzadko tyle wytrzymają :) Rewelacyjne połączenie daktyli z migdałami, orzechami, wiórkami kokosowymi i olejem kokosowym. Smaki te idealnie się ze sobą komponują i uzupełniają wzajemnie, dodają też energii. Idealne dla osób dbających o linię i prowadzących zdrowy tryb życia. To też fajna propozycja na naturalne i zdrowe słodycze dla dzieci. Nie zawierają masła, jajek, mąki, ani cukru.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44615
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181998
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 201
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44615
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181998
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 201
Składniki
Daktyle zalać wrzątkiem tak by były lekko przykryte na ok 10 min, odcedzić. Migdały również zalać wrzątkiem na około 10 min, następnie obrać ze skórki. Wszystkie składniki umieścić w misce blendera i zmiksować, a następnie uformować 10 kulek, schłodzić w lodówce. Smacznego !