Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, zdrowe, a dzięki daktylom naturalnie słodkie domowe pralinki wegańskie. Do ich przygotowania wystarczy kilka składników, które miksujemy, a następnie formujemy kulki i gotowe! Najlepiej smakują schłodzone, u mnie w domu rzadko tyle wytrzymają :) Rewelacyjne połączenie daktyli z migdałami, orzechami, wiórkami kokosowymi i olejem kokosowym. Smaki te idealnie się ze sobą komponują i uzupełniają wzajemnie, dodają też energii. Idealne dla osób dbających o linię i prowadzących zdrowy tryb życia. To też fajna propozycja na naturalne i zdrowe słodycze dla dzieci. Nie zawierają masła, jajek, mąki, ani cukru.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27177
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27177
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Daktyle zalać wrzątkiem tak by były lekko przykryte na ok 10 min, odcedzić. Migdały również zalać wrzątkiem na około 10 min, następnie obrać ze skórki. Wszystkie składniki umieścić w misce blendera i zmiksować, a następnie uformować 10 kulek, schłodzić w lodówce. Smacznego !