Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo proste w wykonaniu łaciate ciasto z rabarbarem
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2535
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 241
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2535
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 241
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Składniki
Jajka ubijam z cukrem i cukrem wanilinowym dodaje mąkę z proszkiem do pieczenia i wlewam olej i wodę dokładnie mieszam ciasto dziele na 2 części do jednej daje kakao mieszam a do jasnej 2 łyżki mąki i mieszam .
Rabarbar obieram ze skórki kroje w drobna kostkę jak jest kwaśny można dodać łyżkę cukru .
Do blachy wyłożonej papierem do pieczenia daje łyżką raz ciasto jasne raz z kakao do wyczerpania ciasta na wierzch układam rabarbar i piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu 30 minut w 200 stopniach .Gorące upieczone ciasto posypuje cukrem pudrem i odstawiam by ostygło życzę smacznego .