Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do przygotowania czekoladowe muffinki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
W misce wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia, kakao, cukrem pudrem i drobno posiekaną czekoladą.
Do rondelka wlać mleko, oliwę, masło i aromat, dodać jajko i wszystko razem zmiksować
Przelać do miski z suchymi składnikami i wymieszać.
Powstałym ciastem napełnić muffinkowe foremki do 2/3 wysokości i wstawić do gorącego (200 stopni) piekarnika na 20 minut.
Ciepłe muffinki można posypać cukrem pudrem lub po wystygnięciu polać czekoladową polewą.