Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z lodami smakuje najlepiej.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Wykonanie: Kaszę mannę wsypać energicznie na gotujące się mleko z masłem cały czas mieszając – zagotować i odstawić. Jabłka obrać, zetrzeć i wymieszać z cynamonem i cukrem. Do ostudzonej kaszy wbić 2 jajka, zmiksować i układać w formie warstwami jabłka i kaszę mannę. Zapiec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. Następnie posypać cukrem waniliowym lub podać z lodami na ciepło.