Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopciki bez mąki - na otrębach :)
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 444
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2615
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38713
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1384
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 444
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2615
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38713
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1384
Składniki
Truskawki kroimy w małe kawałki, posypujemy 1/2 budyniu. Otręby mielimy, ale nie jest to konieczne. Białka z odrobiną soli ubijamy na sztywną pianę. Otręby, 1/2 budyniu, słodzik, żółtka i proszek miksujemy, następnie dodajemy pianę z białek i mieszamy. Masę nakładamy do papilotek - jedna łyżka masy, kilka truskawek, pół łyżki masy, truskawka. Biszkopty pieczemy 25 minut w temperaturze 180 stopni.