Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eksplozja smaków! Wytrawne dodatki podkreślają tylko słodycz owocu a może być też przełamującym smaki dodatkiem do grillowanych mięs.
pałeczki bambusowe, grill
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Obrałam ananasa, najpierw skrawa sie po wierzchu a potem nacięciami wycina się zagłębienia.
Plastry posmarowałam miodem z octem balsamicznym.
Dałam je na naoliwiony grill, grillowałam do zrumienienia.
Smacznego :)