Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne lody bananowe z cudnym posmakiem orzechów. Słodziutkie mimo że bez cukru. Jedynie 3 składniki. Prościutkie w wykonaniu. W opcji ze śmietanką, bądź mleczkiem kokosowym dla wegan i osób z nietolerancją laktozy czy kazeiny.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3298
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1306
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1853
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3298
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1306
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1853
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Składniki
Banany obieramy i kroimy.
Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i blendujemy na gładką masę.
Masę przelewamy do formy i odkładamy do zamrażarki. Mrozimy do uzyskania ulubionej konsystencji (u mnie ok. 6 godzin).