Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, łatwe do zrobienia lody o smaku banoffee pie...
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11895
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16242
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5186
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11895
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16242
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5186
Składniki
Banana obrać ze skórki, rozgnieść widelcem.
Śmietankę ubić, dodać karmel i puree bananowe, dokładnie wymieszać.
Pojemnik z masą włożyć do zamrażarki na kilka godzin.