Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te lody przygotowuje się w ekspresowym tempie - wystarczą Wam tylko 3 składniki i mocny blender lub malakser :) Nie zawierają jajek, śmietany i cukru. Mrożone banany nadają im niesamowicie kremowej konsystencji i z powodzeniem zastępują słodzidło ;) Kawałki gorzkiej czekolady fajnie chrupią i idealnie współgrają ze smakiem mango.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8459
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 535
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8459
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 535
Składniki
Czekoladę posiekać na drobne kawałki. Mango i plasterki mrożonego banana przełożyć do malaksera i zblendować na gładkie lody. Dodać posiekaną czekoladę i wymieszać łyżką. Podawać od razu po przygotowaniu.
Rady: Jeśli nie macie blendera z funkcją kruszenia lodu, owoce możecie wyciągnąć na chwilę przed blendowaniem, żeby lekko się rozmroziły.