Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Domowe lody o smaku borówki-malina. Kolejna wersja pysznego deseru na bazie śmietanki i mleka skondensowanego. Do zrobienia potrzebujesz tylko 4 składników i przynajmniej 6 godz. w zamrażalce aby się zmroziły.
mikser, szklany pojemnik, łyżka do lodów
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15730
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15730
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Składniki
Śmietankę przełóż do misy i zacznij ubijać. Pod koniec ubijania dodaj mleko skondensowane. Dodaj puree i wymieszaj. Masę przelej do foremek. Wstaw na noc do zamrażalki.