Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody z truskawkowe na bazie jogurtu naturalnego, idealne na gorące dni.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Truskawki obieramy z szypułek, myjemy, wkładamy do pojemnika blendera. Dodajemy jogurt z cukrem i miksujemy. Zmiksowane składniki przelewamy do pojemniczków na lody.
Zamykamy pojemniczki pokrywkami z patyczkami i wstawiamy do zamrażalki na kilka godzin.
Po tym czasie możemy chłodzić się truskawkowymi lodami. Smacznego!!!