Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To coś pomiędzy lodami a sorbetem. Dodatek nisko-tłuszczowego islandzkiego skyrka i mleka kokosowego sprawia że lody są lżejsze. Skórka z limonki i mięta daje orzeźwienie. Mleko kokosowe to 229,9 kcal, mascarpone 429 kcal w 100 g. Jemy z przyjemności :)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15729
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15729
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 416
Składniki
Wszystkie produkty miksujemy na gładką masę. Wkładamy do pucharków i gotowe.