Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z wigilijnych potraw robiona w naszym domu.
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 269
Pyszny pieczony pasztet z kaczki i kurczaka. Pasztet jest z tych twardszych,...
Odsłon: 82
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 269
Pyszny pieczony pasztet z kaczki i kurczaka. Pasztet jest z tych twardszych,...
Odsłon: 82
Składniki
Mak sparzyć wrzącą wodą, odcedzić na sitku i zmielić 3 razy. Do drugiego mielenia dodać cukier. Pokroić bakalie i dodać razem ze śmietanką do maku. Wymieszać. Tak przygotowana masę makową połączyć z ugotowanym makaronem.