Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makowiec rozpływa się w ustach.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Margarynę utrzeć z żółtkami,cukrem waniliowym,cukrem kryształ,dodać masę makową(zmiksować),następnie dodać bułkę tartą również zmiksować,na koniec dodać ubitą piane z białek i też zmiksować.Piec w małej tortownicy,w piekarniku góra dół w 170 stopniach,30 minut.Można polać polewą czekoladową.