Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makowiec rozpływa się w ustach.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5336
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17519
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 634
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5336
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17519
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 634
Składniki
Margarynę utrzeć z żółtkami,cukrem waniliowym,cukrem kryształ,dodać masę makową(zmiksować),następnie dodać bułkę tartą również zmiksować,na koniec dodać ubitą piane z białek i też zmiksować.Piec w małej tortownicy,w piekarniku góra dół w 170 stopniach,30 minut.Można polać polewą czekoladową.