Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecej na moim blogu, zapraszam ! http://charlottegotuje.blogspot.com/
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4600
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 867
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8310
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 468
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4600
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 867
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8310
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 468
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Marchewkę obrać i zetrzeć na drobnych oczkach (jeśli będzie za dużo soku to trzeba marchewkę odcisnąć). Mąkę oraz olej utrzeć mikserem, dodawać kolejno po 1 jajku. Ucierać do czasu, aż masa zbieleje. Do masy dodać cukier, cukier waniliowy, sól, proszek do pieczenia, sodę, cynamon i marchewkę. Wymieszać dokładnie mikserem. Dodać bakalie i wszystko razem połączyć. Blaszkę posmarować masłem i obsypać bułką tartą. Wylać masę. Piec 60 min w nagrzanym do 180st.C piekarniku. (jeśli zacznie nam się przypalać, najlepiej jest wtedy przykryć papierem do pieczenia lub p.śniadaniowym).