Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
CYTRYNY SPARZYĆ I ZETRZEĆ SKÓRKĘ,
WYCISNĄĆ SOK Z 3 CYTRYN
DO RONDELKA WLAĆ SZKLANKĘ WODY DODAĆ MARGARYNĘ I CUKIER
W POŁOWIE SZKLANKI WODY WYMIESZAĆ MĄKĘ ZIEMNIACZANĄ/TAK JAK ROBIMY KISIEL/
KIEDY PRODUKTY W RONDELKU BĘDĄ PRZEGOTOWANE WLEWAMY MĄKĘ I ZAGOTOWUJEMY AŻ BĘDZIE SZKLISTA
CIEPŁĄ/NIE GORĄCĄ/WYLEWAMY NA BISZKOPT.
MOŻNA PRZEKŁADAĆ TĄ MASĄ TORTY LUB INNE CIASTA BISZKOPTOWE,JEST NAPRAWDĘ SMACZNA.POLECAM.