Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 960
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4580
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1221
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 543
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 960
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4580
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1221
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 543
Składniki
CYTRYNY SPARZYĆ I ZETRZEĆ SKÓRKĘ,
WYCISNĄĆ SOK Z 3 CYTRYN
DO RONDELKA WLAĆ SZKLANKĘ WODY DODAĆ MARGARYNĘ I CUKIER
W POŁOWIE SZKLANKI WODY WYMIESZAĆ MĄKĘ ZIEMNIACZANĄ/TAK JAK ROBIMY KISIEL/
KIEDY PRODUKTY W RONDELKU BĘDĄ PRZEGOTOWANE WLEWAMY MĄKĘ I ZAGOTOWUJEMY AŻ BĘDZIE SZKLISTA
CIEPŁĄ/NIE GORĄCĄ/WYLEWAMY NA BISZKOPT.
MOŻNA PRZEKŁADAĆ TĄ MASĄ TORTY LUB INNE CIASTA BISZKOPTOWE,JEST NAPRAWDĘ SMACZNA.POLECAM.