Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
CYTRYNY SPARZYĆ I ZETRZEĆ SKÓRKĘ,
WYCISNĄĆ SOK Z 3 CYTRYN
DO RONDELKA WLAĆ SZKLANKĘ WODY DODAĆ MARGARYNĘ I CUKIER
W POŁOWIE SZKLANKI WODY WYMIESZAĆ MĄKĘ ZIEMNIACZANĄ/TAK JAK ROBIMY KISIEL/
KIEDY PRODUKTY W RONDELKU BĘDĄ PRZEGOTOWANE WLEWAMY MĄKĘ I ZAGOTOWUJEMY AŻ BĘDZIE SZKLISTA
CIEPŁĄ/NIE GORĄCĄ/WYLEWAMY NA BISZKOPT.
MOŻNA PRZEKŁADAĆ TĄ MASĄ TORTY LUB INNE CIASTA BISZKOPTOWE,JEST NAPRAWDĘ SMACZNA.POLECAM.