Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam te ciasteczka, są proste i szybkie w wykonaniu i dodam, że nawet niedrogie. Idealne do pochrupania i takie maślane. Można przygotować je na podwieczorek czy na piknik, można zabrać je ze sobą do szkoły lub pracy. Upieczcie koniecznie, udadzą się na pewno. Zapraszam :)
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 963
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 416
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2697
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 963
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 416
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2697
Składniki
Masło ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, następnie wbijamy po jednym jajku i ucieramy, na koniec wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia i dokładnie ucieramy.
Ciasto przekładamy do rękawa cukierniczego i na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wyciskamy okrągłe ciasteczka.
Ciasteczka pieczemy w temperaturze 180 stopni do zrumienienia przez około 25 minut.
Upieczone ciasteczka studzimy i podajemy. Smacznego życzę.