Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo, bardzo waniliowe muffinki. Bardzo mi smakowały i z pewnością przepis wykorzystam nie raz dodając przeróżne składniki a dziś w wersji tęczowej. Przepis na 12 muffinek.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
tradycyjnie mieszamy suche składniki z suchymi, mokre z mokrymi. Suche dodajemy do mokrych mieszamy chwilę niezbyt dokładnie tylko do połączenia. Blachę do muffinek wykładamy papilotkami i nakładamy ciasto. Pieczemy w 170st ok 20-25 minut
Serek miksujemy z cukrem pudrem i miękkim masłem, dodajemy odrobinę niebieskiego barwnika. Przekładamy krem do szprycy i dekorujemy muffinki.