Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecki Sernik z wyspy Sifnos z Archipelagu Cyklad czyli Melopita-Μελόπιτα, miodowe ciasto.
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 257
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 106
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4565
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 179
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 122
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 257
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 106
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4565
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 179
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 122
Składniki
1. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. 2. Wszystkie składniki na ciasto delikatnie miksujemy na gładką masę. 3. Masę przekładamy do natłuszczonej formy o średnicy 20 cm (u mnie blacha do tarty) 4. Pieczemy przez około 45 minut.