Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne do kawy lub szklanki mleka
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231944
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231944
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5048
Składniki
Z mąki, margaryny, 3 łyżek posiekanych migdałów, cukru pudru, żółtek przetartych przez sito oraz skórki cytrynowej zagnieśc ciasto. Włożyc je do zamrażalki i dobrze oziębic.
Następnie ciasto rozwałkowac, wycinac obwarzanki, smarowac białkiem, posypac resztą migdałów oraz zwykłym ziarnistym cukrem. Piec w temp. 160 stopni na złoty kolor.