Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla Was ciekawy przepis na ciasto, które poprzez dodatek ekstraktu migdałowego, smakuje jak śląskie makrony z odpustu ️ Przepis dla cukrzyków, osób na diecie bezglutenowej, diecie ketogenicznej, LCHF oraz dla wszystkich tych, którzy cenią sobie prostotę i dobry smak w zdrowej, pysznej formie :) A może ktoś z Was przygotuje to ciacho na zbliżające się Święta? Polecam!
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1041
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1041
Składniki
Jajka miksujemy z masłem i śmietanką, dodajemy suche składniki i mieszamy do połączenia. Przekładamy do foremki (u mnie 16x16 cm), posypujemy wierzch wiórkami wg uznania, pieczemy przez 20-25 minut w temperaturze 180 stopni.
Makro 1 porcji (40g): 135 kcal Białka 3,7 g Tłuszcze 12,3 g Węglowodany 4 g Węglowodany netto 1,8 g