Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do koszyczka lub na wielkanocny stół.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85263
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2562
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9997
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4019
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85263
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2562
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9997
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4019
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, dodać olej i mleko, następnie mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, na koniec kilka kropel aromatu. Wymieszać. Silikonowe foremki na babki napełnić do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu i wystudzeniu posypać cukrem pudrem.