Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, puszysty i bardzo smaczny deser. Twarożek z jogurtów greckich jest wyjątkowo delikatny w smaku.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 99
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 99
Składniki
Owoce mango razem z syropem - zmiksować na "puch". Żelatynę rozmieszać w gorącej wodzie i po przestygnięciu połączyć z mango. Rozlać do foremek i odstawić do zastygnięcia. Galaretkę rozmieszać w gorącej wodzie. Odstawić do przestygnięcia. Śmietanę dobrze schłodzić i ubić. Stopniowo dodawać po łyżce serka . Na koniec, wciąż miksując dolewać lekko tężejącą galaretkę. Rozłożyć do foremek. Przed podaniem schłodzić.