Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Składniki
Czekoladę pokrój na drobne kawałki,masło w kostkę.Zagotuj wodę z połową cukru,dodaj czekoladę i masło.Gdy się rozpuszczą,zdejmij garnek z ognia,dodaj kawę i cynamon.
Jajka utrzyj z pozostałym cukrem i ziarenkami wanilii,stopniowo dodawaj mąkę i czekoladę.Ciasto przelej do małych ceramicznych foremek.
Wstaw na 12-15 minut do piekarnika o temperaturze 180 stopni C.Wmiędzy czasie podgrzej maliny i wymieszaj je z cukrem.
Ciepłe brownie podawaj z malinami.
SMACZNEGO :)