Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 120
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 703
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 120
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 703
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Składniki
Czekoladę pokrój na drobne kawałki,masło w kostkę.Zagotuj wodę z połową cukru,dodaj czekoladę i masło.Gdy się rozpuszczą,zdejmij garnek z ognia,dodaj kawę i cynamon.
Jajka utrzyj z pozostałym cukrem i ziarenkami wanilii,stopniowo dodawaj mąkę i czekoladę.Ciasto przelej do małych ceramicznych foremek.
Wstaw na 12-15 minut do piekarnika o temperaturze 180 stopni C.Wmiędzy czasie podgrzej maliny i wymieszaj je z cukrem.
Ciepłe brownie podawaj z malinami.
SMACZNEGO :)