Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, który jest bardzo zdrowy. Dodaje energii i działa odchudzająco.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1179
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 215
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4284
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1179
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 215
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4284
Składniki
Nasionka wsypać do miski, zalać mlekiem, dosypać cukier waniliowy i mieszać co 5- 10 minut, aż nasionka napęcznieją, a deser zrobi się gesty. Nasionka potrzebują około 20 minut na odpowiednie wchłonięcie mleka. Grona opłukać i przeciąć podłużnie. Następnie deser przełożyć do pucharków i ozdabić winogronem, migdałami i ziarnami słonecznika.