Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, który jest bardzo zdrowy. Dodaje energii i działa odchudzająco.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Nasionka wsypać do miski, zalać mlekiem, dosypać cukier waniliowy i mieszać co 5- 10 minut, aż nasionka napęcznieją, a deser zrobi się gesty. Nasionka potrzebują około 20 minut na odpowiednie wchłonięcie mleka. Grona opłukać i przeciąć podłużnie. Następnie deser przełożyć do pucharków i ozdabić winogronem, migdałami i ziarnami słonecznika.