Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie były złe ale ja chyba wolę te sklepowe poza tym nie mam cierpliwości do ich robienia
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 403
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 453
Pulpeciki z sosem będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie pulpetów cz...
Odsłon: 294
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 234
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 139
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 403
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 453
Pulpeciki z sosem będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie pulpetów cz...
Odsłon: 294
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 234
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 139
Składniki
Rozpuścić czekoladę. Zmiksować masło z cukrem pudrem na gładką masę. Miksując, powoli dodawać po łyżce rozpuszczonej czekolady. Do masy wsypać wiórki, wymieszać drewnianą łyżką. Wstawić masę do lodówki na około 30 minut.
Po tym czasie formować małe kuleczki umieszczając w środku migdał. Obtoczyć w wiórkach. Gotowe wstawić do schłodzenia do lodówki na około 2 godziny. Można przechowywać do kilku godzin poza lodówką.