Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie były złe ale ja chyba wolę te sklepowe poza tym nie mam cierpliwości do ich robienia
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4275
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2563
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2806
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11215
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4275
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2563
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2806
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11215
Składniki
Rozpuścić czekoladę. Zmiksować masło z cukrem pudrem na gładką masę. Miksując, powoli dodawać po łyżce rozpuszczonej czekolady. Do masy wsypać wiórki, wymieszać drewnianą łyżką. Wstawić masę do lodówki na około 30 minut.
Po tym czasie formować małe kuleczki umieszczając w środku migdał. Obtoczyć w wiórkach. Gotowe wstawić do schłodzenia do lodówki na około 2 godziny. Można przechowywać do kilku godzin poza lodówką.