Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno cytrynowa babka. Z podanego przepisu wychodzi jedna duża babka.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1103
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113481
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1536
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1103
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113481
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1536
Składniki
Jaja ubijamy z cukrem na puch, dodajemy miękkie masło, przesianą mąkę i proszek do pieczenia.Miksujemy na małych obronach. Na końcu dodajemy skórkę startą z jednej cytryny oraz sok z cytryny. Formę smarujemy olejem. Przekładamy masę i wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy 30 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu i wystudzeniu posypujemy cukrem pudrem. Smacznego!!!