Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany poprzednich cytrynowych, zrobiłam pączusie o smaku pomarańczowym.Wyszły bardzo smaczne,pulchne i delikatne.Polecam wypróbować:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2004
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2004
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Składniki
Dać do miski wszystkie składniki i zmiksować. Małą łyżeczką,pomagając sobie drugą kłaść na rozgrzany tłuszcz porcje i smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Po upieczeniu wyłożyć na ręcznik papierowy,a potem przełożyć na talerz i posypać cukrem pudrem. Smacznego życzę!