Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany poprzednich cytrynowych, zrobiłam pączusie o smaku pomarańczowym.Wyszły bardzo smaczne,pulchne i delikatne.Polecam wypróbować:)
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5331
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8604
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17508
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 629
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5331
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8604
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17508
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 629
Składniki
Dać do miski wszystkie składniki i zmiksować. Małą łyżeczką,pomagając sobie drugą kłaść na rozgrzany tłuszcz porcje i smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Po upieczeniu wyłożyć na ręcznik papierowy,a potem przełożyć na talerz i posypać cukrem pudrem. Smacznego życzę!