Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 169
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 169
Składniki
wykonanie:Mleko zagotować z cukrem(wystudzić),galaretki każdą w osobnym naczyniu,rozrobić w w pół szklanki przegotowanej wody,kolorowe galaretki wstawić do lodówki gdy stężeją pokroić w kostki, bezbarwną rozrobioną galaretkę wystudzoną zmieszać z mlekiem, następnie dodać pokrojone galaretki,wymieszać.Wstawić do lodówki do całkowitego zastygnięcia.Pyszny deser dla dzieci i nie tylko.To jest mała porcja jeś ktoś chce większą wystarczy podwoić produkty.